Over ons

Het onafhankelijk financieel advies- en bemiddelingskantoor in Waddinxveen en omstreken. Dat betekent dat wij je adviseren over hypotheken en verzekeringen en ook de aanvragen verzorgen. En dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook wel zo vertrouwd.

Het gemak en de duidelijkheid van nu met het plezier van een lokaal kantoor waar je gewoon naar binnen kunt lopen. Dat is iets waar we trots op zijn. En zeg nou zelf, voor zulke belangrijke zaken is een persoonlijk aanspreekpunt wel zo fijn, toch?

Ook omdat wij met onze voeten midden in de maatschappij staan en de kans dus groot is dat wij u bij de bakker, de groenteboer, de voetbalclub, in de kerk of gewoon in de kroeg of op het terras weer tegen het lijf lopen. Dat moet wat ons betreft altijd een plezierige ontmoeting zijn!

Onafhankelijk & persoonlijk

Bij Gouwestad hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. In een persoonlijk gesprek, waarbij we kunnen zien hoe er gereageerd wordt, kunnen we veel beter inschatten waar je behoefte aan hebt, dan op afstand. Dan weet je tenminste zeker dat een product ook echt bij jou past, en weten wij precies wat we moeten doen om jou het beste te kunnen helpen.

Dat doen we natuurlijk volledig onafhankelijk. Dat betekent dat we bij een groot aantal aanbieders hypotheken en verzekeringen kunnen afsluiten. Maar het allerbelangrijkste: deze hypotheekverstrekkers en verzekeraars zijn niet onze opdrachtgever, Dat ben jij.

Waarom Gouwestad?

Een behulpzame partner

Niet alleen voor en tijdens, maar ook na het afsluiten van je hypotheek of verzekeringen blijven wij een behulpzame partner en monitoren we dagelijks of er voor jou voordeel te behalen valt en of al je financiële zaken nog op orde zijn. Dat is wel zo vertrouwd.

Eenvoudig en duidelijk

Duidelijke en vooral begrijpelijke taal in plaats van verwarrende termen en regeltjes. Aan de hand van persoonlijke gesprekken vergelijken en selecteren we aan de hand van je voorkeuren de beste mogelijkheden voor jou. Simpel en gemakkelijk

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Als je er over nadenkt om je eigen woning te verkopen, dan komt 1 van de Gouwestad Makelaars graag bij je langs voor een gratis waardebepaling, dan weet je direct wat je woning echt waard is.

Een afspraak maken

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 - 61 89 08

Een afspraak maken

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. En wees gerust, een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.