Hypotheek

De leukste weg naar vertrouwd advies

Hoeveel kun je financieren?
Bereken het direct
Hypotheek

Omdat je belangrijkste aankoop de juiste aandacht verdient

Een hypotheek afsluiten is vaak een spannend proces, met een hoop papierwerk waarbij nogal wat kleine lettertjes komen kijken. Met onze persoonlijke en transparante aanpak zorgen we voor een vertrouwd gevoel, zodat het aankopen van je nieuwe woning vooral ook een leuke tijd wordt.

Met de huidige drukte op de woningmarkt kunnen neemt de spanning bij het kopen van een woning ook behoorlijk toe. Niet alleen omdat je vaak niet de enige gegadigde bent en dat droomhuis misschien wel door je vingers glipt, maar ook omdat makelaars de druk flink op kunnen voeren.

Wel zo fijn als je in zulke hectische tijden zekerheid hebt over je financiële mogelijkheden en weet dat er iemand meekijkt die het hoofd koel houdt. Op die manier willen we je niet alleen zorgen uit handen nemen, maar willen we er vooral voor zorgen dat je droomwoning niet alleen nu een droomwoning is, maar ook in toekomst een plek blijft waar je met veel plezier en zekerheid kunt wonen.

Denk je na over het kopen van een woning, stap dan gewoon eens bij ons binnen, dan vertellen we je graag, helemaal vrijblijvend, over onze aanpak.

Waarom een hypotheek via Gouwestad?

Helder en duidelijk

Bij ons geen ingewikkelde en tijdrekkende procedures. Wij vinden het belangrijk dat je direct weet waar je aan toe bent. Na de eerste afspraak weet je niet alleen wat je mogelijkheden zijn, maar ook waar je op moet letten en welke stappen je precies moet nemen.

Alle mogelijkheden

Kies je voor de laagste rente, de beste voorwaarden, of is er pakketvoordel te halen? Je beslist helemaal zelf waar je jouw hypotheek afsluit. Wij bieden, volledig onafhankelijk, hypotheken aan van vrijwel alle aanbieders.

Ook voor de ondernemer

Als ondernemer kun je lang niet overal terecht met je hypotheekaanvraag, terwijl er meer dan voldoende mogelijkheden zijn. Vaak begint dit met simpelweg de tijd nemen voor een moeilijkere zaak. Wij helpen je hiermee graag.

Altijd op zoek naar verbetering

Ook na het afsluiten van je hypotheek houden wij een oogje in het zeil en monitoren we dagelijks of er voor jou voordeel te behalen valt en of al je financiële zaken nog op orde zijn. Wel zo vertrouwd.

Over ons

Het gemak en de duidelijkheid van nu met het plezier van een lokaal kantoor waar je gewoon naar binnen kunt lopen. Dat is iets waar we trots op zijn. En zeg nou zelf, voor zulke belangrijke zaken is een persoonlijk aanspreekpunt,iemand die je gewoon kunt tegenkomen in het dorp, wel zo fijn toch?

Meer over ons

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Als je er over nadenkt om je eigen woning te verkopen, dan komt 1 van de Gouwestad Makelaars graag bij je langs voor een gratis waardebepaling, dan weet je direct wat je woning echt waard is.

Een afspraak maken

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 - 61 89 08

Een afspraak maken

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. En wees gerust, een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.